ورود و عضویت
0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
×
Menu

مضرات بادام درختی

هفت مغز
01 اسفند 1400
مضرات بادام
۳.۴/۵ - (۱۶ امتیاز)

مضرات بادام درختی چیست؟

درباره خواص بادام درختی و  خلال بادام زیاد شنیده‌اید ولی آیا در خصوص مضرات بادام درختی هم چیزی می‌دانید؟ در این نوشته سعی داریم درمورد عوارض بادام درختی خام صحبت کنیم.

بادام، از جمله آجیل‌ های مناسب برای سلامتی است. بادام درختی، طعم منحصر به فردی دارد و به عنوان یک میان وعده عالی به حساب می‌آید. ارزش غذایی بادام فوق‌العاده است و برای سلامتی مزایای بیشماری  به همراه دارد. اما افراط در مصرف بادام می تواند سبب بروز مشکلاتی شود. تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف بادام ممکن است با مضرات جانبی همراه باشد. البته مصرف نادرست هر ماده خوراکی منجر به بروز مشکلات متعددی می‌شود. مثلا پسته با این همه خاصیت می‌تواند مضراتی داشته باشد که در مخیله کسی نیز نمی‌گنجد. در مقاله مضرات پسته چیست؟ به این مضرات اشاره شده است.

مضرات بادام درختی

ممکن است سبب بروز یبوست شود

بادام سرشار از فیبر است. یک اونس آن (حدود ۲۳ عدد) حاوی ۳.۵ گرم فیبر می‌باشد. اگرچه مصرف فیبر خوب است ولی اگر همراه با مصرف کافی آب نباشد، مصرف بیش از حد آن می‌تواند منجر به یبوست و سایر مشکلات دستگاه گوارش شود. سایر علائم گوارشی ناشی از مصرف بیش از حد بادام نفخ، باد شکم، گرفتگی شکم و اسهال است.

جذب مواد مغذی را کاهش می‌دهد

فیبر اضافی می تواند به سایر مواد معدنی (مانند کلسیم، منیزیم، روی و آهن) متصل شده و سبب ایجاد اختلال در جذب آن‌ها در خون شود. بادام را به تنهایی به عنوان یک میان وعده یا در میان وعده‌های غذایی مصرف کنید تا از خواص آن کاملاً بهره‌مند شوید. میزان توصیه شده برای مصرف روزانه فیبر برای اکثر افراد حدود ۳۰ گرم است. هر چیزی فراتر از آن می‌تواند مسئله‌ساز شود.

مطالعه شود: بادام درختی و فشار خون

می‌تواند سبب افزایش وزن شود

یک اونس بادام (حدود ۳۰ گرم) حاوی حدود ۱۶۴ کالری است. اگرچه این مسئله به خودی خود مشکلی ایجاد نمی کند، اما اگر علاوه بر رژیم روتین روزانه‌تان بیش از ۲۰ عدد بادام مصرف می‌کنید، ممکن است دچار اضافه وزن گردید.

این موضوع به ویژه در صورت عدم انجام ورزش بدنی منظم بیشتر صادق است. بسیار بعید است که بادام به‌تنهایی سبب افزایش وزن شود. مصرف زیاد آن‌ها و همچنین پیروی از سبک زندگی نامناسب باعث مستعد شدن برای افزایش وزن می‌شود.

می‌تواند منجر به آلرژی شود

بعد از گردو و بادام هندی، بادام سبب ایجاد بیشترین حساسیت در بین آجیل‌ها می‌شود. مانند همه آجیل‌ها ممکن است برخی به مصرف بادام آلرژی داشته باشند. کودکان حساسیت بیشتری نسبت به آلرژی‌های ناشی از مصرف آجیل دارند. ازاین‌رو اگر کودکی دارای آلرژی شناخته‌شده‌ای باشد باید از مصرف این آجیل خودداری کند.

آماندین (Amandin نوعی پروتئین موجود در بادام می‌باشد)، به عنوان ماده‌ای حساسیت‌زا به حساب می‌آید. این پروتئین ممکن است در افرادی خاص سبب بروز سندرم آلرژی دهان شود. علائم آلرژی به این آجیل شامل خارش‌دهان، خارش گلو و تورم زبان، دهان و لب است.

بادام همچنین می تواند یک واکنش حساسیتی بسیار شدید به نام آنافیلاکسی ایجاد کند. تنگی نفس، کهیر، حالت تهوع یا استفراغ، گیجی، اختلال در صدا، کاهش فشار خون و سبکی سر از مشخصات آن می‌باشد.

اگر می خواهید بدانید که آیا طبع این محصول با مزاج شما سازگاری دارد یا نه می توانید مقاله ” طبع بادام درحتی ” را مطالعه کنید.

می‌تواند منجر به جذب بیش از حد ویتامین E شود

بادام سرشار از ویتامین E است اما مصرف زیاد آن ممکن است منجر به جذب بیش از حد ویتامین E شود.

اگرچه مصرف بیش از حد ویتامین E تنها با خوردن بادام بسیار بعید است؛ زیرا نمی توان این همه بادام را یکجا خورد!، اما ضروری است که از عواقب آن آگاه باشیم. اگر در حال حاضر غذاهای دیگر سرشار از ویتامین E (مانند غلات غنی شده و غلات کامل) را مصرف می‌کنید، مقادیر زیاد بادام می‌تواند سبب بروز مشکلاتی گردد. مصرف بیش از حد ویتامین E می تواند سبب ایجاد اشکال در انعقاد خون شده و منجر به خونریزی شود. با این حال، این اثرات در افرادی که بیش از حد از مکمل‌های ویتامین E مصرف می کنند، برجسته‌تر است.

می‌تواند منجر به تشکیل سنگ کلیه شود

بادام سرشار از اگزالات محلول در روده است، ترکیباتی که ممکن است در نارسایی کلیه و تشکیل سنگ کلیه نقش داشته باشند. صد گرم بادام بو داده حاوی ۴۶۹ میلی گرم اگزالات است. گزارش‌ها حاکی از آن است که اگزالات‌های بادام درختی فراهم زیستی بالایی دارند. فراهم زیستی یا Bioavailability عددی متعارف برابر با درصد یا بخشی از یک دوز دارو می‌باشد که بصورت فعال به گردش خون سیستمیک می‌رسد.

منجر به افزایش سموم بدن می‌شود

بادام، به ویژه انواع تلخ آن، می‌تواند منجر به مسمومیت با سیانید گردد. سطح HCN (اسید هیدروسیانیک) در بادام تلخ ۴۰ برابر بیشتر از بادام شیرین است. پس از هیدرولیز آنزیمی، اسید هیدروسیانیک می‌تواند منجر به مشکلات تنفسی، شکست عصبی، خفگی و حتی مرگ شود. از این رو اسید هیدروسیانیک برای زنان باردار و شیرده ممنوعیت جدی غذایی به‌حساب می‌آید.

آجیل فروشی اینترنتی
آجیل فروشی هفت مغز خود را متعهد به تهیه، بسته‌بندی و توزیع باکیفیت‌ترین آجیل بازار تهران می‌داند. مرجوعی بدون قید و شرط ضمانت ماست!

بادام و باکتری‌های سالمونلا و ایکولای

بادام خام دارای پتانسیل حمل باکتری است؛ به همین دلیل وزارت کشاورزی ایالات‌متحده آمریکا تولیدکنندگان بادام را ملزم به پاستورازیسیون آن کرده است. در موارد نادر بادام خام حامل باکتری سالمونلا و ایکولای است؛ بنابراین از سال ۲۰۰۷، بادام خام کالیفرنیا از دسترس مردم ایالات‌متحده خارج شد. اگرچه اکثر مردم با خوردن بادام خام هیچ مشکلی نداشته‌اند.

ایا بادام درختی برای کبد چرب مضر است؟

کبد چرب، یکی از بیماری هایی می باشد که افراد زیادی به آن مبتلا می باشند. بادام جزو مغزیجات مفیدی است که برای سم زدایی کبد موثر می باشد و به درمان آن کمک می کند. این ماده خوراکی منبع غنی از ویتامین E است و می تواند در برابر بیماری کبد چرب از بدن محافظت کند. بادام و سایر آجیل های دیگر برای سلامت قلب مفید می باشند. در واقع مضرات بادام درختی برای کبد چرب، در برابر خاصیت های آن ناچیز می باشد. شما می توانید این مغز دانه آجیلی را با عسل مخلوط و سپس مصرف کنید که برای درد کبد و سرفه خوب است.

چند بادام در روز می‌توانیم بخوریم؟

یک اونس بادام حاوی ۲۳ عدد مغز بادام است. هیچ اطلاعات علمی مطمئنی در مورد مقدار مصرف روزانه مجاز بادام برای جلوگیری از عوارض جانبی آن وجود ندارد. اما شواهد حاکی از محدود کردن میزان مصرف به ۱۰ تا ۱۵ عدد در روز است. همیشه بهتر است که بادام را یک شب خیس کنید تا فیبر موجود در آن برای جذب در دسترس‌تر باشد.

اگر می خواهید بدانید که این محصول را در چه زمانی باید مصرف کنید می توانید مقاله بهترین زمان مصرف بادام درختی را مطالعه کنید.

سخن پایانی

دوباره این موضوع را تکرار می‌کنیم. بادام غذایی سالم می‌باشد. خلال بادام‌ مانند سایر آجیل‌های مغذی، یک افزودنی مهم برای یک رژیم غذایی متعادل هستند. اگر دارای بیماری خاصی نیستید، آن‌ها را در حد تعادل مصرف کنید. اگر هم با بیماری خاصی دسته و پنجه نرم می‌کنید پس از مشورت با پزشک، از بادام در حد اعتدال مصرف نمایید.

منبع: stylecraze، akc، timesofindia.indiatimes

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • تصویر
  • SKU
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • Availability
  • Add to cart
  • توضیح
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
مقایسه