ورود و عضویت
0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
×
Menu

گردو با پوست را چگونه نگهداری کنیم؟

هفت مغز
04 دی 1400
گردو با پوست را چگونه نگهداری کنیم
۳.۵/۵ - (۸ امتیاز)

گردو با پوست را چگونه نگهداری کنیم؟

گردو با پوست را چگونه نگهداری کنیم؟ روش نگهداری گردو با پوست موضوع این مقال از سایت هفت مغز است.

فرض کنیم شما مقداری گردو خریده اید و وقت آن است که باقیمانده ها را ذخیره کنید. انتظار دارید آجیل ها برای مدتی سالم بمانند، بنابراین شروع به فکر کردن می کنید که چه کنید گردو خراب نشود.

یا شاید بخواهید مقداری آجیل را در رژیم غذایی خود بگنجانید و آن شیرینی بعد از ظهر را با یک مشت گردو جایگزین کنید. از آنجایی که قصد دارید هر روز فقط مقدار کمی بخورید، گردوهایی که خریداری کرده اید باید مدت زیادی سالم بمانند. به همین دلیل است که می خواهید بدانید بهترین راه برای نگهداری طولانی مدت این آجیل چیست.

اگر هر یک از موقعیت ها آشنا به نظر می رسد، باید از یادگیری کمی بیشتر در مورد گردو بهره مند شوید. این مقاله می تواند در این زمینه به شما کمک کند. در آن از انبارداری، ماندگاری و فساد گردو عبور می کنیم.

 

چگونه گردو را نگهداری کنیم؟

نگهداری گردو تفاوت چندانی با نگهداری آجیل های دیگر ندارد.

آجیل مملو از روغن است و همانطور که احتمالا می دانید، روغن تمایل به فاسد شدن دارد. تبخیر می تواند در اثر قرار گرفتن طولانی مدت در معرض دمای گرم، تغییرات دما، رطوبت یا اکسیژن باشد. بنابراین، نگهداری آنها به طور کلی به معنای محافظت از آنها در برابر این عوامل است.

 

به طور کلی گردو را یا با پوست یا پوست آن به فروش می‌رسانند. این پوسته یک سد محافظ عالی است، بنابراین گردوهای بدون پوست ماندگاری کمتری دارند و شرایط ذخیره سازی سخت تری دارند.

 

بیایید با گردوی با پوست شروع کنیم. به لطف پوسته، آنها نیازی به یخچال ندارند. فقط باید آنها را در مکانی سرد و تاریک و دور از نور خورشید نگهداری کنید. یک کمد تیره در انباری احتمالا بهترین گزینه است، اما آشپزخانه نیز می تواند کار کند.

روش نگهداری طولانی مدت گردو با پوست

وقتی نوبت به گردوهای پوست کنده می شود، خیلی زودتر فاسد می شوند. بنابراین اگر می‌خواهید برای مدت طولانی آن‌ها را نگهداری کنید، باید آن‌ها را در یخچال بگذارید یا فریز کنید.

تا زمانی که در بسته باز نیست، می توانید گردوها را همانطور که هست داخل یخچال بریزید، نیازی به بسته بندی اضافی نیست. اگر می خواهید فورا آنها را منجمد کنید، محافظت لازم است. یک ظرف دربسته از هوا یا یک کیسه فریزر قابل بسته شدن مجدد این کار را انجام می دهد. اما پس از باز کردن بسته بندی، باید آجیل ها را به یک ظرف دربسته یا کیسه فریزر منتقل کنید. این کار رطوبت یخچال را دور نگه می دارد و اجازه نمی دهد بوی تند وارد شود. مورد دوم مهم است زیرا گردوهایی که از پوسته بیرون می آیند تمایل به گرفتن بوهای قوی دارند. همین ظروف برای انجماد آجیل کاملاً خوب عمل می کنند.

 

ماندگاری گردو چقدر است؟

گردو با پوست حدود ۱۲ ماه در انبار تازه می ماند. البته اینطور نیست که بعد از این مدت همه آجیل ها کاملا سالم باشند. این احتمال وجود دارد که حداقل تعداد کمی از آنها خشک یا کهنه شوند و برخی از آنها فاسد شوند. اگر بسته‌ای را خریداری کرده‌اید که روی برچسب آن تاریخ مناسبی وجود دارد، به راحتی می‌توانید فرض کنید که بیشتر آجیل‌ها چند ماه بعد از آن تاریخ دوام خواهند داشت. به طور خلاصه، هرچه بیشتر گردوهای با پوست را نگهداری کنید، بهتر است.

وقتی صحبت از پوسته گردو به میان می‌آید، می‌توان تصور کرد که طراوت آن‌ها حدود ۶ ماه در یخچال یا حداقل یک سال در فریزر حفظ می‌شود. مانند نمونه های بدون پوسته آنها، هرچه بیشتر آنها را ذخیره کنید، تعداد بیشتری از آنها فاسد می شوند.

 

گردو با پوست را چگونه نگهداری کنیم؟

 

به طور کلی گردو حاوی روغن است و به همین دلیل به راحتی فاسد می شود. نور، رطوبت و گرما همگی عمر ماندگاری گردوهای شما را با تغییر ساختار روغن‌ها کاهش می‌دهند. گردو باید بوی ملایم آجیلی و طعم شیرین داشته باشد. اگر بوی بدی دارند، احتمالاً گندیده هستند و باید آنها را دور بریزید. برای اطمینان از بهترین طعم، صبر کنید تا گردو را پوست بگیرید یا خرد کنید تا آماده استفاده از آنها شوید. گردو به سرعت در دمای اتاق ذوب می شود و در واقع می توان آن را مستقیماً از یخچال یا فریزر استفاده کرد.

منبع : farmanddairy.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • تصویر
  • SKU
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • Availability
  • Add to cart
  • توضیح
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
مقایسه