ورود و عضویت
0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
×
Menu

انواع کشمش

هفت مغز
25 خرداد 1400
انواع کشمش
۴.۵/۵ - (۲ امتیاز)

انواع کشمش: کشمش یکی از محبوب ترین انواع آجیل است که سال های سال است که در ظرف های آجیل ما ایرانیان وجود دارد و مورداستفاده قرار می گیرد. کشمش همان انگور خشک شده است که انواع مختلفی دارد و انگور را به روش های مختلف خشک می کنند و حتی به آن مواد افزودنی نیز می زنند با این کار به خوراکی محبوب؛ یعنی کشمش دست پیدا می کنند.

کشمش یکی از آجیل هایی است که به وفور می توانیم در پیاله های آجیل آن را پیدا کنیم و آن را بخوریم و از آن لذت ببریم. کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین های گروه B است و همچنین دارای مقدار زیادی از آنتی اکسیدان هاست. این میوه خشک شده، خواص بسیار زیادی دارد و در غذا های مختلف نیز به کار می رود تا آنها را خوشمزه تر کند.

در ادامه این مقاله در وب سایت هفت مغز، قصد داریم تا شما را به طور کامل با کشمش و انواع مختلف آن و خواص کشمش آشنا کنیم.

کشمش چیست؟

همانطور که گفته شد، کشمش همان انگور خشک است که به دو روش سنتی و صنعتی تهیه می شود. در روش سنتی، حبه های انگور را در یک سینی بزرگ می ریزند و جلوی آفتاب خشک می کنند؛ دقیقا همانطور که مادربزرگ های ما عادت داشتند تا این کار را انجام بدهند و کشمش را خودشان از انگور درست کنند. تولید کشمش به روش صنعتی نیز به این شکل است که از بخار گوگرد یا غوطه ور کردن در تیزآب یا انواع دیگر روش ها برای تهیه کشمش استفاده می شود.

کشمش
کشمش

طبع کشمش مانند بسیاری از آجیل های دیگر گرم و خشک است و برای افراد سرد مزاج بسیار مناسب است. ارزش غذایی این خوراکی دوست داشتنی نیز که در بسیاری از خوراکی های محبوب ما در زمان کودکی مثل شیرینی کشمشی وجود داشتند؛ بسیار بالاست و مقدار زیادی از مواد معدنی و ویتامین ها در آن وجود دارد. شما می توانید مقدار مختلف این مواد مغذی در ۵۰ گرم کشمش را در جدول زیر ببینید.

انرژی ۱۲۹ کیلو کالری
کربوهیدرات ۳۴ گرم
پروتئین ۱.۳ گرم
چربی ۰.۲ گرم
فیبر ۱.۶ گرم
قند ۲۵.۴ گرم
پتاسیم ۳۲۲ میلی گرم
آهن ۰.۸ میلی گرم
منیزیم ۱۴ میلی گرم
کلسیم ۲۲ میلی گرم
ارزش غذایی کشمش

خواص کشمش

  1. کاهش احتمال ابتلا به بیماری های دهان و لثه به دلیل وجود ویتامین C در کشمش
  2. کمک به هضم عالی غذا و تاثیر در کاهش وزن به خاطر وجود مقدار زیاد فیبر خوراکی در آن
  3. کنترل فشار خون بالا و کاهش خطر بروز سکته مغزی
  4. کمک به کنترل دیابت
  5. کمک به پیشگیری از سرطان به دلیل وجود آنتی اکسیدان های زیاد در کشمش
  6. افزایش قوای جنسی و میل جنسی برای روابط زناشویی
  7. بسیار مناسب برای سلامت پوست به دلیل وجود ویتامین C

انواع کشمش

۱: کشمش های سبز قلمی

رایج ترین نوع کشمش که حتما تا به حال آن را دیده اید، کشمش های سبز و قلمی هستند که در کاسه های آجیل دیده ایم. برای تهیه این نوع از کشمش سبز از امولسیون سرد استفاده می شود، که مخلوطی از درسد های معین کربنات پتاسیم و روغن کشمش (روغن استرالیایی) می باشد. کشمش های سبز انرژی بسیار زیادی به شما می دهند و برای دانش آموزان، ورزشکاران، کوهنوردان و افراد میانسال بسیار مفید است.

مهم تری خواص درمانی آن نیز درمان ضعف و خستگی بدن، کاهش وزن، جلوگیری از پوکی استخوان، درمان ضعف جنسی، پیشگیری از سرطان، حفظ سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی است.

۲: کشمش های تیزآبی

یکی از مشهور ترین انواع کشمش که آن را مصرف می کنیم و آن را دوست داریم، کشمش های تیزآبی هستند که به نام های قلمی، انگوری، زرد یا دودی نیز شناخته می شوند. این نوع کشمش ها را به این روش تولید می کنند که انگور های بی دانه که با روغن تیزآب آغشته شده ان را با دود گوگرد خشک می کنند و رنگ زرد و کهربایی مایل به قهوه ای دارند. اگر در درس شیمی ماهر باشید و اطلاعات داشته باشید، می دانید که ترکیبات گوگرد برای بدن مضر است اما این کشمش ها ضرری برای بدن ندارند و برای کاهش چربی خون، تنظیم ضربان قلب و بهتر شدن وضعیت افراد عصبی مناسب است.

انواع کشمش و خواص دارویی شان
انواع کشمش و خواص دارویی شان

۳: کشمش آفتابی یا آفتاب خشک

یکی دیگر از انواع کشمش ها کشمش آفتابی است. برای تهیه این نوع کشمش، از رقم پیکانی و رسمی استفاده می گردد. برای این کار، انگور را پس از برداشت در محلول تیزآب فرو برده و سپس آن در محلی تمیز و در معرف نور مستقیم آفتاب قرار می دهند و کشمش های آفتابیتولید می شوند.

۴: کشمش تیغی

برای تهیه این نوع از کشمش ها، از ارقام مختلف انگور از جمله رقم سبزه مال و رزقی استفاده می شود کشمش تیغی همچون کشمش آفتابی در محلول تیزآب فرو می برند. تنها تفاوت آن با کشمش های آفتابی این است که به جای پهن کردن آنها در آفتاب، کشمش های تیغی را در سایه و روی بند خشک می کنند.

۵: مویز

مویز نیز یکی دیگر از انواع رایج کشمش هاست که از انگور سیاه به دست می آید. در واقع این نوع از کشمش را به طور مستقیم با نور خورشید خشک می کنند. مویز در اصل همان انگور سیاه خشک شده است که درشت تر و گوشتی تر است و از نظر خاصیت و بسیار کامل و مقوی است و با خشک شدن مواد مغذی خود را از دست نمی دهد.

خواص درمانی مویز بسیار زیاد هستند که برخی از مهم ترین آنها عبارتند از: سرشار از انرژی، منبع ویتامین و پروتئین، مناسب برای سلامت چشم ها، کاهش خطر پوکی استخوان، بهبود گردش خون در بدن و بهبود سیستم ایمنی بدن.

بیشتر افراد ورزشکار و کسانی که احتیاج به تقویت بدن خود دارند، از آن استفاده می کنند. معمولا از انگرو های بی دانه و شاهانی و گوشتی برای تولید مویز استفاده می شود و هرچه رنگ مویز سیاه تر باشد، خواص درمانی آن مثل جلوگیری از آلزایمر نیز بیشتر می شوند.

در این مقاله در سایت فروش اینترنتی آجیل و خشکبار هفت مغز، تلاش داشتیم تا شما را با کشمش، برخی از مهم ترین خواص درمانی آن و همچنین انواع کشمش آشنا کنیم و امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • تصویر
  • SKU
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • Availability
  • Add to cart
  • توضیح
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
مقایسه