ورود و عضویت
0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
×
Menu

میوه بادام هندی؛ نحوه کاشت نهال و برداشت درخت بادام هندی

هفت مغز
07 دی 1400
درخت بادام هندی
۳.۴/۵ - (۹ امتیاز)

درخت و میوه بادام هندی در ایران

درخت بادام هندی، یک درخت کوچک و برگریز است که بومی شمال شرقی برزیل می باشد. نهال میوه بادام هندی، می تواند به ارتفاع ۱۰ تا ۱۲ متر رشد کند. تنه آن کوتاه است، برگ ها چرم مانند و بیضی شکل به طول ۴ تا ۲۲ سانتی متر و عرض ۲ تا ۱۵ سانتی متر هستند. گل ها در خوشه هایی به طول ۲۶ سانتی متر می باشن که در ابتدا رنگ آنها قرمز می شود. میوه بادوم هندی، با ساختار بیضی یا گلابی شکل، میوه ثانویه یا میوه کاذب نامیده می شود.

درخت بادام هندی، در اکثر خاک ها قادر به رشد است و نسبت به خشکی نیز مقاوم می باشد، ولی در خاک های با زهکشی خوب رشد بسیار خوبی دارد. این درخت خاک های خیس و سنگین را دوست ندارد. ترجیحا مکانی برای کاشت این نهال باید در نظر گرفته شود، که از بادهای قوی محافظت می کند. این درخت نباید در دمای زیر ۱۰ درجه سانتی گراد قرار بگیرد. دمای مناسب برای رشد آن ۲۵ درجه سانتی گراد می باشد و حداقل به روزی ۶ ساعت نور مستقیم خورشید نیاز دارد.

در ادامه این مطلب از سایت خرید آجیل آنلاین هفت مغز با ما همراه باشید تا توضیحات بیشتری در رابطه با نهال بادام هندی، در اختیارتان قرار دهیم.

درخت بادام هندی چه شکلی است؛ میوه بادوم هندی

عکس درخت بادام هندی

دانه های میوه بادام هندی، در حالت نارش و زمانی که پوسته آن کاملا سخت نشده است و سبز می باشد، برداشت میشود. در این حالت پوسته بذر نسبتا نرم است و آن را با چاقو می توان برش داد و مغز میوه را خارج کرد. البته در چنین حالتی برای پوست بدن سوزش آور می باشند. از این رو در همه مراحل باید از دستکش استفاده کرد. مغزهای نارس را برای معدتی در آب زردچوبه قرار می دهند تا آثار مضر آن از بین برود. این دانه ها را در مناطقی از هندوستان به همراه نارگیل رنده شده و سبزیجات و فلفل تند مصرف می کنند. بذرهای به زمین افتاده آن در شرایط مرطوب و بارانی، پس از چند روز شروع به جوانه زدن و تولید ساقه هایی می کنند، که توسط باغداران جمع آوری و به صورت خام و پخه در ایالات کالای هند مصرف میشود.

نهال بادام هندی چند ساله بار میدهد؟

نهال میوه بادوم هندی در دوره جوانی رشد سریعی دارد؛ اما طول عمر آن کم می باشد و حدود ۲۰ سال زندگی می کند. درحالی که درخت انبه و پسته که با میوه بادام هندی در یک خانواده قرار دارد تا یکصد سال عمر می کنند.

بیشتر محصول کاشو، از درختانی که در نامرغوب ترین اراضی و به طور وحشی و خودرو سبز شده اند، جمع آوری می شود. منتها باغ های کاشته شده هم نسبتا زیاد است و درختی که در زمین مرغوب کاشه شده و مورد توجه و مراقبت قرار می گیرد، محصول بیشتری می دهد. فاصله کاشت درخت کاشو در باغات دیم و اراضی نامناسب در حدود ۱۸ متردر هر جهت و در اراضی زراعتی حاصلخیز با آبیاری ۱۰-۱۲ متر می باشد.

کاشت درخت بادام هندی در گلخانه

قبل از کاشت بهتر است که قسمت پایینی پوسته بذر را با چاقو بتراشید؛ سپس بذرها را به مدت ۲۴ ساعت در آب بخیسانید. بذر درخت میوه بادوم هندی را در خاک های شنی به عمق ۵ سانتی متر بکارید. جوانه زنی آن معمولا ۲ تا ۴ هفته طول می کشد. ولی ممکن است بیشتر شود. بنابراین نگران نباشید. علاوه بر ان بذر را  می توان در گلدان و یا به طور مستقیم در زمین کاشت. خاک را مرطوب نگه دارید ولی آن را خیس نکنید. در صورت کاشت بذر در گلدان، بعد از گذشت سرما می توان نهال را به زمین منتقل کرد. بهتر است دو بار در سال از یک کود دارای نیتروژن، فسفر و روی برای نهال میوه بادام هندی استفاده کنید.

بیشترین تولید بادام هندی در کجاست؟

شکل درخت بادام هندی

آمار ارائه شده توسط سازمان فائو نشان می دهد که کشور ویتنام با تولید یک میلیون و ۲۲۱ هزار تن بادام هندی در سال، اولین کشور تولید کننده این محصول در جهان می باشد. بعد از آن کشورهای نیجریه و هند که هر کدام با تولید ۹۵۹ هزار تن و ۶۷۱ هزارتن به ترتیب در رتبه های دوم و سوم قرار دارد.

 میوه بادوم هندی بومی کجاست؟

برخلاف تصور بسیاری از افراد بادم هندی، در اصل محصول کشور برزیل می باشد. درختی گرمسیری و همیشه سبز است که دانه میوه بادام هندی را تولید می کند. این درخت می تواند تا ۱۴ متر رشد کند.

برای اطلاعات بیشتر در رابطه با این محصول میتوانید مقاله “خواص بادام هندی” را مطالعه کنید.

بزرگترین درخت بادام هندی جهان

بزرگ ترین درخت میوه بادوم هندی در برزیل قرار دارد؛ که در ایالت ریو دِ گرانده شمالی واقع شده است. این درخت که به of Pirangi (کاشوی پیرنجی) یا «بزرگ ترین درخت کاشو جهان» معروف می باشد؛ به عنوان بزرگ ترین نهال کاشور در گینس به ثبت رسیده است.  این درخت ۱۴۰ ساله تفاوت اساسی با سایر درختان پهناور و حتی سکویا دارد. همچنین عرض پهناورش از دور و نمای بالا بیشتر شبیه به پارک جنگلی می باشد تا یک درخت تنها.

امیدواریم توضیحاتی که در این قسمت از فروشگاه اینترنتی آجیل آنلاین هفت مغز در رابطه با میوه بادام هندی و نحوه رشد، کشت و برداشت درخت کاشو داده ایم، برایتان مفید واقع شده باشد.

منبع: hort.purdue، cabi، gbif، eol

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • تصویر
  • SKU
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • Availability
  • Add to cart
  • توضیح
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
مقایسه